John de Bever

John-de-Bever-2010-2011.def_John de Bever wordt in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren worden er destijds verkocht van de debuutsingle ‘Als ik later eens trouw’.

Op 16-jarige leeftijd wordt de keuze voor een voetbalcarrière gemaakt. In 1997 is John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in Nederland in de zaal en in België op het veld en speelt bij FC Den Bosch en FC Dordrecht.

In 2002 neemt John de Bever ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ op. Deze single betekent een fulltime doorstart van zijn muziekcarrière. In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht.

In 2012 ontstaat er een nieuw zangduo John de Bever en Charlène. Zij zingen samen de door Emile Hartkamp geschreven single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’. Als hoogtepunt brengen zij tijdens ‘TROS Muziekfeest op het plein’ hun hit ten gehore.