Marian Mayloo

Onder het Marian transparantkopiesterrenbeeld Schorpioen werd Marian op 27 oktober geboren. Door een oom kwam ze in contact met de muziek. Hij speelde regelmatig gitaar en Marian vond het fijn om dan mee te zingen. Daar leerde zij de eerste noten op haar gitaar spelen. Het duurde een aantal jaren alvorens een volgende stap werd gezet op de muzikale ladder. Een bezoek aan de band van haar buurjongen en het niet aanwezig zijn van de zanger bracht haar achter de microfoon.

Het zingen werd haar passie en de (cover) bandjes volgden elkaar snel op. Het waren allen bandjes welke covers speelden van anderen zowel Engels als Nederlandstalig. Marian was lead zangeres bij o.a. SPIK en de band ZODEN AAN DE DIJK. ZAND,A-FIFTY. Sinds een aantal jaren is Marian leadzangeres bij de populaire Brabantse coverband LOAD. Naast leadzangeres schrijft ze ook regelmatig liedjes voor anderen en dat is de basis geweest om ook als solo zangeres te starten. Begon allemaal met het nummer “DIE BLIK”. Haar eerste single verscheen in oktober 2011. Het was er direct een met een dubbele a-kant WAS JE MAAR HIER en WISH YOU WERE HERE.

Van deze uitvoering is ook een clip verschenen.
Een schot in de roos mag je dit zeker noemen want ze werd direct al opgepakt door diverse radiozenders in Nederland en Belgie waaronder Radio Hollandio. Voor haar de bevestiging dat ze op de goede weg zat. De opvolger was Zie Mij Hier Nu Staan, een eigen tekst op de song van phil collins against all odds. Daarop volgens haar eigen nummer DJAMBODJAMBO
Deze is gezongen in duet met Soca Boy van de hit Follow The Leader. Voor deze single is intussen het contract getekend voor de Engelse versie met het label FFITP waarvan er een remix gemaakt zal worden.
Met grote stappen dus vooruit in de muziekwereld.
Niet alleen Nederlandstalige nummers maar vooral houdt Marian er ook van om Rock-Pop nummers te zingen. Nummers van Anouk, Janis Joplin,Alanis Morissette,Melissa Ethridge enz.zijn dan ook nummers die ze heel graag zingt. Zowel solo als met haar band LOAD is ze dan ook te boeken voor dit gevarieerde programma. Op dit moment is ze dan ook alweer druk met de opvolger…MARIAN MAYLOO geniet volop van het optreden en van het succes.
Dat straalt ze dan ook zeker uit op het podium.

PRIJS OP AANVRAAG VIA:  INFO@MAYLOOEVENEMENTEN.NL