Michel Wolsink

2_WDS7741Tja…., in den beginne was er niets !Nee das natuurlijk onzin, maar het is best moeilijk om over jezelf te schrijven. Het is ook weer niet je hele biografie maar dan muzikaal gezien, dat maakt hetdan gelukkig toch weer iets makkelijker.

Toen ik een jaar of 14 was deed ik samen met mijn broertje Henri ( toen 9 jaar ) voor het eerst mee als playback- act op de pronkzitting in Braamt.Het werd een succes en we werden meteen weer gevraagd voor de volgende zitting. Tuurlijk! …stemden wij volmondig toe want het applaus was verslavend,en we wilden er alle twee meer van proeven.

Mijn interesse om op te treden voor een publiek was gewekt. Eigenlijk kun je zeggen dat het hier voor mij begon.

We werden op een gegeven moment zelfs gevraagd om onze act op pronkzittingen buiten Braamt, bruiloften en diversen feestjes  te komen vertonen en nog wel tegen vergoeding ook. We hebben dit heel wat jaartjes volgehouden met veel plezier ! Toen ik 16 jaar was mocht ik voor het eerst ervaren hoe het is om met een live band te spelen voor  publiek. Ik had een vriend Robbie Dijkman die voor de hobby thuis een beetje drumde en een vriend Walter Barckhuisen die de elektrische gitaar bespeelde. Het zou wel kicken zijn om samen iets te doen op het eind-examenfeest bedachten wij. Er werd een bassist Michel Koster aan toegevoegd en ik moest dan maar gaan zingen. 3 liedjes hadden we ingestudeerd namelijk:

Ik zette de songtekst om van Duits naar Nederlands, John te Dorsthorst ( Studi A60 ) maakte de orkestband en Wijbrand zette alles op alles om de goedkeuring van Graziano te krijgen. Die goedkeuring kwam er en op 17-06-2013 werd de bijbehorende Videoclip opgenomen op een fantastische locatie met als mijn tegenspeelster; zangeres Jessica Malfait .