Ramon Beense

Ramon-Beense-boekenSinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: Bloed, Zweet en Tranen is Ramon Beense veel geboekte zanger geworden.

SBS 6 Shownieuws heeft meerdere malen aandacht aan Ramon Beense besteed en hij belande in de top 10 van het TV programma: de 25 meest emotionele TV momenten van 2013!

Bij een concert van Jeroen van der Boom kreeg Ramon Beense een staande ovatie van het gehele publiek. Jeroen van der Boom was zo onder de indruk van Ramon dat hij hem helpt bij het maken van de volgende single. Ook Ajax vroeg Ramon te zingen in de Arena bij een belangrijke voetbalwedstrijd in Amsterdam.

In 2014 was Ramon publieksfavoriet bij de finale van de Toppers!

Ramon Beense is geboren in Amsterdam met een prachtige stem en een enorm zangtalent. Wanneer (grote) broer Peter Beense gaat zingen begint het bij Ramon al snel te kriebelen en zal ook hij binnen niet al te lange tijd de bühne op springen.

Inmiddels heeft deze 44 jarige zanger al vele Nederlandstalige single’s en albums gemaakt waarvan een aantal hoog in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan. De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dans met mij door het leven,  ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’, ‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’ e.a..Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’en ‘Koning te Rijk’.

Het laatste jaar heeft zijn carrière een grote sprong gemaakt en we gaan zeker meer van hem zien en horen! Dit jaar is hij te zien in het SBS6 TV programma: Het is hier fantastisch!