Stef Ekkel

Stef Ekkel zanger

Stef Ekkel had in zijn carrière vele hits. Na succesvolle singles als “Op een terrasje“, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot“. Deze nationale feest-hit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Met dat nummer was hij reeds enige malen te zien in het TROS programma “Muziekfeest op het plein”.

In 2011 verscheen als opvolger van de single “Ik heb je sleutel weggesmeten!” weer een fantastische feest-knaller: “WAARHEEN, WAARVOOR“. Dit oude lied van Mieke Telkamp werd in een zeer verrassend jasje gestoken… Het nummer is één van de grootste hits tijdens het carnaval van 2012. Daarna volgen de singles  “De zwerver van Amsterdam“en “Dan ben ik weer thuisdie moeiteloos de hitparades veroveren!

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

In januari van 2014 verschijnt er wederom een dijk van een single: “ADELITA”.