Exclusief Sani van Mullem

sani7.615Sani van Mullem begon professioneel met muziek maken op zijn dertiende jaar. Dit was direct een optreden voor een Engelse tv-ploeg, die een documentaire maakte over Django Reinhardt. Toentertijd speelde hij in de Gipsy Kids met Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt. Toen de jongens ouder werden, werd de naam aangepast naar Gipsy Boys, stopte Jimmy en werd vervangen door Kaatchie Rosenberg.

Vervolgens kwam hij terecht bij The Rosenbergs, waarin hij tot op heden nog contrabas speelt met Johnny en Mozes Rosenberg. Daarmee spelen zij over de hele wereld en hebben al heel wat landen bezocht. Ook tourde hij met de jazz-legende Stochelo Rosenberg en trad op tot in Tokyo.

Tijdens deze shows viel zijn zangtalent al vele mensen op, maar zelf zag Sani een zangcarrière nog niet zitten. Op een familiefeest werd hij het podium opgevraagd en zong daar 1 nummer en een tijdje later won hij een talentenjacht. Met de winst van deze talentenjacht won hij de single met videoclip ‘Wat doe jij met mij?’ die direct landelijk werd uitgezonden.

De nieuwe single van Sani van Mullem – Kom Maar Bij Mij