Nieuws

Gipsy -Jazz Marathon bij Trianon.

Mayloo Evenementen organiseert samen met Trianon een Gipsy – Jazz Marathon.

Facebook - website bestand Trianondrukbestand a3 Trianon

Vanaf september tot december staan er top artiesten op het sfeervolle podium bij Trainon in Nijmegen. Trianon staat bekend om hun zeer authentieke ambiance, waar je de sfeer meteen proeft die men nodig heeft voor een heerlijk avondje genieten.

De bands die zullen optreden zijn de volgende:

4 Sept The Rosenbergs.

9 Okt Sonnekai.

6 Nov Paulus Schäfer Trio.

4 Dec Feigli Prisor Band.

Entree € 15,00

Aanvang: 15.30 uur.

Adres: Trianon Berg en Dalseweg 33 Nijmegen.

Reserveren kan ook: info@cafetrianon of bel 024-3241934.

=============================================================

Geweldige lancering nieuwe single Sani van Mullem.

De nieuwe single van Sani van Mullem wordt goed opgepakt door de Radio en TV Zenders in Nederland en België.

Sani-van-Mullem-Kom-maar-bij-mij

Zanger Sani van Mullen uit Helmond, die geen vreemde eend in de muziek is, ook al zegt de naam Sani van Mullen bij het grote publiek nog niet heel erg veel, als men de naam Rosenbergs van het Rosenbergtrio laat vallen dan gaan de puzzelstukken passen en weet iedereen over welke beroemdheid men het heeft die als contrabasspeler al de hele wereld over is geweest om het publiek van zijn muziek te laten genieten. In 2013 heeft Sani de schoenen van soloartiest aangetrokken en weet eindelijk wat de muziek met hem doet als soloartiest, Zonder muziek voelt Sani zich een vis op het droge. Sani vind de tijd dan ook rijp om de vleugels verder te spreiden als soloartiest en lanceert met volle trots de nieuwe singel “kom maar bij mij”. Deze zwoele enerverende verrassende singel met een pakkende en dansbare beat heeft de media hoge verwachtingen van en zal nog vaak langs komen deze lente en zomer bij de gerenommeerde stations.

==============================================================

Club Rouge en Mayloo Evenementen organiseren You Got It.

Club Rouge staat bekend om hun podium waar al veel bekende artiesten hun opmars hebben gekend naar succes.
Het is een theatraal sfeertje wat je meteen proeft als je binnen komt.
Nu zoeken ze zangers of zangeressen die willen deelnemen aan You Got It waarmee je leuke prijzen kunt verdienen. De voorrondes zullen zijn op 26 Febr, 4 – 18 en 25 Maart. De Halve Finale is op 1 April en de Grand Finale is op 15 April, De prijzen zijn: 1ste prijs € 250,- 2de prijs € 150,- 3de prijs € 75,- en ze krijgen een fotoshoot aangeboden.

Je songs zullen beoordeeld worden door een vakjury die bestaat uit Marian Mayloo, Sani van Mullem en Jan Stevens.
Sani van Mullem kent zijn opstap bij Club Rouge en is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Sani heeft wereldwijd optredens verzorgt en zal binnenkort dan ook met een nieuwe single uit komen. Marian Mayloo kennen we van het Nederlandstalig lied, ze heeft enkele singles op de markt gebracht en heeft haar eigen evenementenbureau met veel succes. Zo verzorgd ze veel entertainment bij grote vakantieparken in Nederland en België en ze is bij vele feesten en partijen hofleverancier van artiesten. Jan Stevens is de uitbater van club Rouge te Eindhoven en verwent muziekkenner waarmee hij wekelijks de beste zangers en bands op zijn podium heeft staan. Wil jij meedoen aan deze talentenjacht stuur dan een mail naar mariancuijten@gmail.com en geef je op.

You Got It Club Rouge

Cd Presentatie Sani van Mullem.

Sani van Mullem die in Febr met zijn nieuwe single Kom Maar Bij Mij zal uitkomen,heeft een mooie line-up tijdens zijn cd presentatie bij Zaal Adelaars in Helmond.Meewerkende artiesten zijn: Dean Saunders – Ferry de Lits – Mario Mulder – Frank Verkooijen – Rudy Wagner – Martien Wagner – Mike Peterson die ook Sani zijn nieuwe single zal uitreiken. Ook komt er een bekende Amsterdammer als Mystery guest een optreden verzorgen. De presentatie zal worden gedaan door Ivo Franklin.

De gehele avond wordt verzorgd door Mayloo Evenementen.

Poster CD Presentatie (Facebook en Website

Sani van Mullem en Marian Mayloo een veel belovend duo

Een mooi duo dat Nederland zeker zal gaan veroveren, Sani van Mullem die we kennen van de Roosenbergs die zowel in binnen als buitenland veel bekendheid hebben gekregen dit vooral in de Jazz wereld. Sani die nu naast het de Roosenbergs een solo carrière is begonnen heeft een geweldige klik gevonden met Marian Mayloo die voor haar solocarrière in verschillende pop/rock bands heeft gezongen. Nu hebben ze samen een geweldig concept ontwikkeld waardoor ze een breed scala aan muziek ten gehore kunnen brengen. Door de magische klik komt alles voorbij tijdens een avondvullend programma van Nederlandstalig , Engelstalige, van Feest tot Tom Jones
Marian Mayloo en Sani van Mullem zijn te boeken voor een half uur act maar ook voor een complete avondvullend programma.
Gage op aanvraag mail dan naar info@maylooevenementen.nl